Radio Zoner Underground Network od 1.12. v DAB+

Firma Underground Media Management získala licenci k vysílání v systému DAB+, která platí po dobu osmi let. Lze očekávat, že již brzy se stanice objeví někkteré digitální síti.

TZ:

Rozhlasová stanice Zoner Underground Network (ZUN) zahajuje 1. 12. 2021 testovací provoz na DAB+
Rozhlasová stanice Zoner Underground Network (ZUN) spouští 1. 12. 2021 testovací provoz v multiplexu Teleko DAB+ na vysílačích Praha – Strahov, Příbram – Hvězdárna, Olomouc – RCO, Zlín – Mladcová a Frýdek-Místek – Lysá hora. Do běžného provozu by stanice měla přejít začátkem ledna 2022. Posluchači se mohou těšit na brzké rozšíření pokrytí do Brna, Jihlavy, nebo severních Čech.
Rádio ZUN se specializuje na současnou elektronickou taneční hudbu (nu-disco, soulful, jackin, deep, tech house) s důrazem na její kořeny a nezapomíná ani na žánry příbuzné, jako R&B, funk, soul a acid jazz.
Zprvu bude obsahem vysílání ZUN převážně hudební proud prokládaný jingly s okouzlujícím hlasem herce a dabéra Gustava Bubníka.
Do programu zařazuje ZUN od 6. 12. 2021 také pravidelný týdeník „SinglStory“ moderovaný herečkou a zpěvačkou Zuzanou Maxa, který je více jak rok vysílaný na Color Music Radiu FM. Pořad SinglStory se vrací do 80. a 90. let, a kromě neotřelých tehdejších hudebních novinek servíruje také zajímavé historické události konkrétního týdne historie.
ZUN nabídne rovněž v Česku dobře známý „Andrea Fiorino Mastermix“ a další pořady ze zahraniční produkce jako „Defected Radio Show“, „Traxsource LIVE!“, „Boiling Point Show“ DJ Low Steppa, nebo „Release Yourself“ od legendy taneční hudby Rogera Sancheze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *